Mini Gnocchi met gegrilde groente

Mini Gnocchi con verdure grigliate

Altijd al eens gnocchi willen proberen, maar weet je niet hoe je dit product het beste kunt gebruiken? Probeer dan eens dit recept voor 2-3 personen, waarbij we de Gnocchi eerst even kort voorkoken, waarna de kleine Gnocchi knapperig worden gebakken. De in knoflookolie gegrilde groenten geven het recept nog wat extra smaak. 

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    744kcal

  • Koolhydraten

    106,9g

  • Eiwitten

    26,8g

  • Vetten

    21,6g

  • Vezels

    7,8g

Bereidingswijze Mini Gnocchi met gegrilde groente

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  • Stap 2

    Pel en pers de knoflook en meng met wat olijfolie. Snijd de courgettes en aubergine in stukken, verdeel over een bakplaat met bakpapier, bestrijk met knoflookolie en gril 20 minuten in de oven.

  • Stap 3

    Breng ondertussen een pan water aan de kook, kook de Grand'Italia Mini Gnocchi 1 minuut en giet af.

  • Stap 4

    Verhit vervolgens een diepe koekenpan en bak de gerookte spekblokjes in 5 minuten krokant, voeg vervolgens de Mini Gnocchi toe en bak in 10-12 minuten knapperig. Voeg vervolgens de Sugocasa Verdure en de gegrilde groente toe.

  • Stap 5

    Verdeel de Mini Gnocchi over de borden, scheur de mozzarella in stukken en verdeel over de Mini Gnocchi.

  • Stap 6

    Tip: Extra lekker met verse basilicum!

Grand'Italia Recept Mini Gnocchi gegrilde groente
Beoordeel dit recept