< Terug naar de receptenzoeker

Tagliatelle met asperges

Tagliatelle con asparagi

Ingrediënten

  • 1 pot potten Grand'Italia
    Pesto alla Genovese Pesto alla Genovese
  • 400 gram gram Grand'Italia
    Tagliatelle all'Uovo Tagliatelle all'Uovo
  • 800 gram gram
    Witte asperges Witte asperges
  • 50 gram gram
    Parmezaanse kaas, geraspt Parmezaanse kaas, geraspt

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de asperges in ruim kokend water met zout ca. 5-10 min.
  2. Stap 2

    Laat de asperges uitlekken en snijd ze in stukjes van 4 cm.
  3. Stap 3

    Kook de tagliatelle beetgaar in ruim kokend water, volgens de bereidingswijze op de verpakking en laten uitlekken.
  4. Stap 4

    Meng de pasta met asperges en pesto.
  5. Stap 5

    Verwarm het gerecht goed en verdeel vervolgens over diepe borden. Strooi de geschaafde Parmezaanse kaas erover.