Pipe Rigate met Bolognese saus

Pipe Rigate alla Bolognese

(2491)

Gehakt, verse groenten en schelpjespasta, lekker met Parmezaanse kaas!

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

Bereidingswijze Pipe Rigate met Bolognese saus

  • Stap 1

    Breng het water voor de pasta aan de kook.

  • Stap 2

    Snijd de winterpeen in blokjes. Kook de blokjes 5 minuten voor in een steelpan. Snijd intussen de bleekselderij in plakjes.

  • Stap 3

    Bak de ui en het gehakt in olijfolie in een koekenpan. Voeg de wortelblokjes, bleekselderij en als laatste de saus toe en laat 8 minuten zachtjes pruttelen. Voeg naar smaak peper en zout toe.

  • Stap 4

    Kook intussen de Pipe Rigate volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af en meng deze door de saus. Garneer met Parmezaanse kaas.

Beoordeel dit recept