< Terug naar de receptenzoeker

Penne integrali met zalm en paprika

Penne integrali con salmone e peperoni

Ingrediënten

  • 500 gram gram Grand'Italia
    Penne Integrali Penne Integrali
  • 1 fles flessen Grand'Italia
    Sugocasa Tradizionale Sugocasa Tradizionale
  • 2
    sjalotje, gepeld en fijngesneden sjalotjes, gepeld en fijngesneden
  • 400 gram gram
    verse zalm moot verse zalm moot
  • 1
    rode paprika, in dunne reepjes gesneden rode paprika's, in dunne reepjes gesneden
  • 1
    gele paprika, in dunne reepjes gesneden gele paprika's, in dunne reepjes gesneden
  • 8 eetlepel eetlepels
    extra vergine olijfolie extra vergine olijfolie
  • 1 bosje bosjes
    basilicum basilicum
  • 1 snufje snufjes
    zout zout
  • 1 snufje snufjes
    zwarte peper zwarte peper
  • 1 handvol handen vol
    rucola rucola

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng het pastawater aan de kook.
  2. Stap 2

    Bak de sjalotjes en de paprikareepjes in een grote koekenpan zacht en gaar in 6-8 el. olijfolie.
  3. Stap 3

    Voeg de Sugocasa toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen.
  4. Stap 4

    Voeg de zalm moten toe aan de saus. Doe het deksel op de pan en laat de zalm zachtjes gaar stomen. Breek ze daarna in stukken.
  5. Stap 5

    Kook intussen de Penne integrali volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  6. Stap 6

    Giet de pasta af en meng deze voorzichtig door de saus.
  7. Stap 7

    Serveer gegarneerd met rucola blaadjes.