Ingrediënten
-
Kleurrijke Salade Pasta Casarecce van 100% natuurlijke ingrediënten, voor de perfecte pastasalade.
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Pastasalade met zalm
-
Stap 1
Kook de Salade Pasta Casarecce in 12 min. 'al dente'. Giet af en spoel koud onder de kraan. Laat goed uitlekken.
-
Stap 2
Snijd 1 cm van de aspergetips en gooi weg. Snijd de gerookte zalm en scheur de mozzarella in stukken. Rasp de schil van de citroen. Verhit een grillpan en grill de aspergetips voor ongeveer 3 minuten aan beide kanten.
-
Stap 3
Meng de Salade Pasta Casarecce met de olijfolie en de citroenrasp. Voeg vervolgens de aspergetips, gerookte zalm, mozzarella en rucola toe en meng.
-
Stap 4
Verdeel de pasta over de borden en garneer met citroensap.
-
Stap 5
Tip: Extra lekker met verse basilicum!
-
Stap 6
Variatietip: Vervang de mozzarella eens door zachte geitenkaas voor een verrassende smaak.