Pastasalade met zalm

Insalata di pasta con salmone

Zonnestralen op je bord met deze pastasalade met gerookte zalm en groene asperges. Geniet van deze frisse, zomerse salade met de kleurrijke Salade Pasta Casarecce van Grand'Italia.

  • < 20
  • Vis

Ingrediënten

  • Salade Pasta Casarecce 500g Grand'Italia

    Kleurrijke Salade Pasta Casarecce van 100% natuurlijke ingrediënten, voor de perfecte pastasalade.

Voedingswaarden

  • Energie

    683kcal

  • Koolhydraten

    56,7g

  • Eiwitten

    35,7g

  • Vetten

    34,0g

  • Vezels

    4,8g

Bereidingswijze Pastasalade met zalm

  • Stap 1

    Kook de Salade Pasta Casarecce in 12 min. 'al dente'. Giet af en spoel koud onder de kraan. Laat goed uitlekken.

  • Stap 2

    Snijd 1 cm van de aspergetips en gooi weg. Snijd de gerookte zalm en scheur de mozzarella in stukken. Rasp de schil van de citroen. Verhit een grillpan en grill de aspergetips voor ongeveer 3 minuten aan beide kanten.

  • Stap 3

    Meng de Salade Pasta Casarecce met de olijfolie en de citroenrasp. Voeg vervolgens de aspergetips, gerookte zalm, mozzarella en rucola toe en meng.

  • Stap 4

    Verdeel de pasta over de borden en garneer met citroensap.

  • Stap 5

    Tip: Extra lekker met verse basilicum!

  • Stap 6

    Variatietip: Vervang de mozzarella eens door zachte geitenkaas voor een verrassende smaak.

Recept pastasalade met zalm Grand'Italia
Beoordeel dit recept