Ingrediënten
-
Deze Grand'Italia Glutenvrije Penne is gemaakt van witte en volkoren rijst, maïs en quinoa.
-
Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Glutenvrije Penne met zalm en paprika
-
Stap 1
Verhit 4 el olie in een grote koekenpan en bak de sjalotten en paprikareepjes op laag vuur zacht en beetgaar. Voeg de Sugocasa toe en laat zachtjes 10 min. zachtjes pruttelen.
-
Stap 2
Leg het stuk zalmfilet in de saus en scherp er wat saus over. Doe een deksel op de pan en laat 10 min. zachtjes garen. Breek de zalm daarna voorzichtig met een spatel in stukken.
-
Stap 3
Breng ondertussen een ruime pan water aan de kook en bereid de glutenvrije penne volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 8 min. zodat deze lekker 'al dente' blijft.
-
Stap 4
Meng de penne voorzichtig door de saus. Serveer met de rucola.