Tagliatelle all’Uovo met groene groenten en gerookte zalm

Tagliatelle all'Uovo con salmone

(147)

  • < 40
  • Vis

Ingrediënten

  • Pasta Tagliatelle all'Uovo 500g Grand'Italia

    Tagliatelle wordt gemaakt door vellen pasta op te rollen en in linten te snijden.

Bereidingswijze Tagliatelle all’Uovo met groene groenten en gerookte zalm

  • Stap 1

    Verwijder de uiteindes van de aspergebroccoli, rasp de schil van de citroen en pers het sap uit. Snijd de gerookte zalm in reepjes.

  • Stap 2

    Breng een pan water aan de kook en bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 3

    Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en roerbak de aspergebroccoli 3 minuten. Voeg de spinazie beetje bij beetje toe totdat deze geslonken is. Meng de tagliatelle erdoor, bak 3 minuten mee en haal dan de pan van het vuur. Roer voorzichtig de roomkaas met het citroensap en de citroenrasp erdoorheen. Breng op smaak met zwarte peper.

  • Stap 4

    Verdeel de pasta over de borden en garneer met de reepjes zalm en wat blaadjes basilicum.

  • Stap 5

    Lekker met kappertjes en Parmezaanse kaas!

Recept Tagliatelle met zalm Grand'Italia
Beoordeel dit recept