Penne integrali met zalm en paprika

Penne integrali con salmone e peperoni

(2215)

  • < 40
  • Vis

Ingrediënten

  • Pasta Penne Volkoren 500g Grand'Italia

    Door de grove structuur biedt deze volkoren Penne een goede bron van vezels.

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten. De saus dankt de verse tomatensmaak aan de 1,5kg zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Penne integrali met zalm en paprika

  • Stap 1

    Breng het pastawater aan de kook.

  • Stap 2

    Bak de sjalotjes en de paprikareepjes in een grote koekenpan zacht en gaar in 6-8 el. olijfolie.

  • Stap 3

    Voeg de Sugocasa toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen.

  • Stap 4

    Voeg de zalm moten toe aan de saus. Doe het deksel op de pan en laat de zalm zachtjes gaar stomen. Breek ze daarna in stukken.

  • Stap 5

    Kook intussen de Penne integrali volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

  • Stap 6

    Giet de pasta af en meng deze voorzichtig door de saus.

  • Stap 7

    Serveer gegarneerd met rucola blaadjes.

Beoordeel dit recept