Ingrediënten
-
Door de grove structuur biedt deze volkoren Penne een goede bron van vezels.
-
Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Penne integrali met zalm en paprika
-
Stap 1
Breng het pastawater aan de kook.
-
Stap 2
Bak de sjalotjes en de paprikareepjes in een grote koekenpan zacht en gaar in 6-8 el. olijfolie.
-
Stap 3
Voeg de Sugocasa toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen.
-
Stap 4
Voeg de zalm moten toe aan de saus. Doe het deksel op de pan en laat de zalm zachtjes gaar stomen. Breek ze daarna in stukken.
-
Stap 5
Kook intussen de Penne integrali volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
-
Stap 6
Giet de pasta af en meng deze voorzichtig door de saus.
-
Stap 7
Serveer gegarneerd met rucola blaadjes.