Penne integrali met zalm en paprika

Penne integrali con salmone e peperoni

(2214)

  • < 40
  • Vis

Ingrediënten

  • Pasta Penne Volkoren 500g Grand'Italia

    Door de grove structuur biedt deze volkoren Penne een goede bron van vezels.

  • Grand'Italia Sugocasa Tradizionale

    Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Penne integrali met zalm en paprika

  • Stap 1

    Breng het pastawater aan de kook.

  • Stap 2

    Bak de sjalotjes en de paprikareepjes in een grote koekenpan zacht en gaar in 6-8 el. olijfolie.

  • Stap 3

    Voeg de Sugocasa toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen.

  • Stap 4

    Voeg de zalm moten toe aan de saus. Doe het deksel op de pan en laat de zalm zachtjes gaar stomen. Breek ze daarna in stukken.

  • Stap 5

    Kook intussen de Penne integrali volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

  • Stap 6

    Giet de pasta af en meng deze voorzichtig door de saus.

  • Stap 7

    Serveer gegarneerd met rucola blaadjes.

Beoordeel dit recept