Ingrediënten
-
Door de grove structuur biedt deze volkoren Spaghetti een goede bron van vezels.
-
Sugocasa Erbe is een heerlijke tomatensaus met kruiden, en de verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Spaghetti Integrali met zalm en aubergine
-
Stap 1
Was de aubergines en snijd ze ieder in 8 plakken van ½ centimeter dik. Dep de aubergineplakken droog en grill ze in ongeveer 1 minuut aan beide kanten licht bruin.
-
Stap 2
Snijd ondertussen de zalmfilets in dobbelsteentjes. Verwarm de olijfolie met een teentje geplette knoflook en de rozemarijn in een ruime hapjespan.
-
Stap 3
Voeg de vis en naar smaak wat zout en peper toe. Laat alles 2-3 minuten per kant bakken. Blus af met de witte wijn.
-
Stap 4
Voeg Grand’Italia Sugocasa Erbe toe en laat alles in ongeveer 3-4 minuten gaar worden.
-
Stap 5
Leg op elk bord 3 schijven gegrilde aubergine, verdeel de gebakken zalm erover en druppel er een beetje olijfolie overheen.
-
Stap 6
Maak het bord af met een nestje Grand’Italia Spaghetti Integrali op smaak gebracht met wat zout, peper en extra vergine olijfolie.