Spaghetti Integrali met zalm en aubergine

Salmone, melanzane e Spaghetti Integrali

(2331)

  • < 20
  • Vis

Ingrediënten

  • Grand'Italia Spaghetti Volkoren

    Door de grove structuur biedt deze volkoren Spaghetti een goede bron van vezels.

  • Grand'Italia Sugocasa Erbe

    Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Spaghetti Integrali met zalm en aubergine

  • Stap 1

    Was de aubergines en snijd ze ieder in 8 plakken van ½ centimeter dik. Dep de aubergineplakken droog en grill ze in ongeveer 1 minuut aan beide kanten licht bruin.

  • Stap 2

    Snijd ondertussen de zalmfilets in dobbelsteentjes. Verwarm de olijfolie met een teentje geplette knoflook en de rozemarijn in een ruime hapjespan.

  • Stap 3

    Voeg de vis en naar smaak wat zout en peper toe. Laat alles 2-3 minuten per kant bakken. Blus af met de witte wijn.

  • Stap 4

    Voeg Grand’Italia Sugocasa Erbe toe en laat alles in ongeveer 3-4 minuten gaar worden.

  • Stap 5

    Leg op elk bord 3 schijven gegrilde aubergine, verdeel de gebakken zalm erover en druppel er een beetje olijfolie overheen.

  • Stap 6

    Maak het bord af met een nestje Grand’Italia Spaghetti Integrali op smaak gebracht met wat zout, peper en extra vergine olijfolie.

Beoordeel dit recept