Spaghetti Integrali met zalm en aubergine

Salmone, melanzane e Spaghetti Integrali

(2331)

  • < 20
  • Vis

Ingrediënten

  • Pasta Spaghetti Volkoren 500g Grand'Italia

    Door de grove structuur biedt deze volkoren Spaghetti een goede bron van vezels.

  • Pastasaus Sugocasa Erbe 690g Grand'Italia

    Sugocasa Erbe is een heerlijke tomatensaus met kruiden. De saus dankt de verse tomatensmaak aan de 1,5kg zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Spaghetti Integrali met zalm en aubergine

  • Stap 1

    Was de aubergines en snijd ze ieder in 8 plakken van ½ centimeter dik. Dep de aubergineplakken droog en grill ze in ongeveer 1 minuut aan beide kanten licht bruin.

  • Stap 2

    Snijd ondertussen de zalmfilets in dobbelsteentjes. Verwarm de olijfolie met een teentje geplette knoflook en de rozemarijn in een ruime hapjespan.

  • Stap 3

    Voeg de vis en naar smaak wat zout en peper toe. Laat alles 2-3 minuten per kant bakken. Blus af met de witte wijn.

  • Stap 4

    Voeg Grand’Italia Sugocasa Erbe toe en laat alles in ongeveer 3-4 minuten gaar worden.

  • Stap 5

    Leg op elk bord 3 schijven gegrilde aubergine, verdeel de gebakken zalm erover en druppel er een beetje olijfolie overheen.

  • Stap 6

    Maak het bord af met een nestje Grand’Italia Spaghetti Integrali op smaak gebracht met wat zout, peper en extra vergine olijfolie.

Beoordeel dit recept