Gnocchi con spinaci e funghi

Gnocchi met spinazie en champignons

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Gnocchi di Patate 500g Grand'Italia

    Gnocchi di Patate zijn heerlijke luchtige Italiaanse deegballetjes, gemaakt van 80% aardappel en 18% pastabloem. Uniek en verrassend lekker!

Voedingswaarden

  • Energie

    575kcal

  • Koolhydraten

    54g

  • Eiwitten

    16g

  • Vetten

    32g

  • Vezels

    5g

Bereidingswijze Gnocchi con spinaci e funghi

  • Stap 1

    Bak de gnocchi in 12-15 min. in 3 el olijfolie op matig vuur lichtbruin in een pan met antiaanbaklaag. Schep regelmatig om.

  • Stap 2

    Verhit ondertussen de rest van de olie in een ruime wok en roerbak de champignons en de ui 3 min. Voeg de rozemarijn, rode peper en knoflook toe en bak nog 2 min. Schep de helft van de spinazie erbij en roerbak tot deze is geslonken. Voeg dan de andere helft toe. Bak nog 2 min. tot alle spinazie is geslonken en roer er dan de ricotta door. Verwarm alles goed.

  • Stap 3

    Verdeel de saus over de gnocchi.

Kooktip bij Gnocchi con spinaci e funghi

Meestal wordt gnocchi gekookt, maar in dit recept bak je de gnocchi. Hierdoor worden ze vanbuiten lekker krokant, de binnenkant blijft zacht. Voor een lekkere twist kun je de ricotta vervangen door 260 g Romana met Italiaanse kazen (pot, Grand’Italia).

Kooktip
Beoordeel dit recept