Zeeduivel gerold in parmaham met pesto

Involtini di coda di rospo

(1448)

Heerlijk in combinatie met zachte polenta of aardappelpuree

  • < 40
  • Vis

Ingrediënten

Bereidingswijze Zeeduivel gerold in parmaham met pesto

  • Stap 1

    Leg 3 plakken parmaham verticaal naast elkaar. Laat ze iets overlappen. Leg nog eens 3 plakken er direct onder en laat deze ook overlappen met de bovenste helft. Besmeer het hele vlak met de helft van de pesto.

  • Stap 2

    Leg een van de 2 vissen in zijn geheel onderaan de plak en rol de vis in de parmaham. Doe hetzelfde met de overige plakken parmaham, pesto en vis. (alternatief voor zeeduivel is een kabeljauwhaasje van 200-250 gram)

  • Stap 3

    Verwarm de oven voor op 200

  • Stap 4

    Leg de 2 rolletjes in een beboterde ovenschaal. Giet een beetje olijfolie over de rolletjes en bak ze ca. 20 minuten in de oven. Serveer de rolletjes met zachte polenta of aardappelpuree.

Beoordeel dit recept