Zeeduivel gerold in parmaham met pesto

Involtini di coda di rospo

(1449)

Heerlijk gevarieerd eten? Probeer dan eens dit zeeduivel recept met parmaham en Pesto alla Genovese. De smaak van verse basilicum uit de Pesto alla Genovese gaat perfect samen met dit visrecept uit de oven. De zachte polenta of aardappelpuree maakt het helemaal af!

  • < 40
  • Vis

Ingrediënten

Bereidingswijze Zeeduivel gerold in parmaham met pesto

  • Stap 1

    Leg 3 plakken parmaham verticaal naast elkaar. Laat ze iets overlappen. Leg nog eens 3 plakken er direct onder en laat deze overlappen met de bovenste helft. Besmeer het hele vlak met de helft van de Grand'Italia Pesto alla Genovese.

  • Stap 2

    Leg een van de twee zeeduivels in zijn geheel onderaan de plak en rol de vis in de parmaham. Doe hetzelfde met de overige plakken parmaham, pesto en vis.

  • Stap 3

    Verwarm de oven voor op 200 graden.

  • Stap 4

    Leg de 2 rolletjes in een ingevette ovenschaal. Giet een beetje olijfolie over de rolletjes en bak ze ca. 20 minuten in de oven. Serveer de rolletjes met zachte polenta of aardappelpuree.

Kooktip bij Zeeduivel gerold in parmaham met pesto

Probeer als alternatief voor de zeeduivel ook eens een kabeljauwhaasje (200-250 gram). 

Tip
Beoordeel dit recept