< Terug naar de receptenzoeker

Penne integrali con salsa di pomodoro e peperoni

Volkoren penne met paprika-tomatensaus

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Penne Integrali Penne Integrali
  • 400 gram gram Grand'Italia
    Toscana Toscana
  • 250 gram gram
    Bieflap, in reepjes Bieflappen, in reepjes
  • 2 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 1
    Groene paprika, in stukjes Groene paprika's, in stukjes
  • 1
    rode paprika, in stukjes rode paprika's, in stukjes
  • 15 gram gram
    boter boter

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng een pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Stap 2

    Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de paprika op hoog vuur in 2 min. knapperig.
  3. Stap 3

    Verhit de boter in een koekenpan en bak de reepjes bieflap even aan. Voeg ze toe aan de paprika, samen met de saus. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Stap 4

    Schep de pasta door de saus en warm no 1 min. mee.
  5. TIP

    Serveer er salade met tomaten en balsamico bij.