< Terug naar de receptenzoeker

Volkoren penne met paprika-tomatensaus

Penne integrali con salsa di pomodoro e peperoni

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Penne Integrali Penne Integrali
  • 400 gram gram Grand'Italia
    Toscana Toscana
  • 1 snufje snufjes
    peper peper
  • 1 snufje snufjes
    zout zout
  • 1 stuk stuks
    groene paprika, in stukjes gesneden groene paprika, in stukjes gesneden
  • 1 stuk stuks
    rode paprika, in stukjes gesneden rode paprika's in stukjes gesneden
  • 150 gram gram
    bieflap bieflappen
  • 15 gram gram
    boter boter

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  2. Stap 2

    Bak intussen de stukjes paprika in een scheut olijfolie op hoog vuur binnen 2 minuten knapperig.
  3. Stap 3

    Snijd het rundvlees in reepjes en bak kort aan. Voeg deze toe aan de paprika. Voeg vervolgens de saus toe en breng het geheel op smaak met peper en zout.
  4. Stap 4

    Roer de saus door de pasta en laat alles nog 1 minuut doorsudderen.