< Terug naar de receptenzoeker

Tortellini met boter en salie

Tortellini con burro e salvia

Burro e salvia: een begrip in de Italiaanse keuken. De verse salieblaadjes geven de pasta een heel eigen smaak. Daarbij heb je eigenlijk geen andere kruiden meer nodig. Lees meer over deze smaakmaker in de Pasta Maestro app!

Ingrediënten

  • 440 gram gram Grand'Italia
    Tortellini ai Formaggi 440g Tortellini ai Formaggi 440g
  • 200 gram gram
    roomboter roomboter
  • 30 gram gram
    salie salie
  • 50 gram gram
    Parmezaanse kaas, geraspt Parmezaanse kaas, geraspt
  • 200 gram gram
    walnoten, grof gemalen walnoten, grof gemalen
  • snufje snufjes
    zout zout
  • snufje snufjes
    peper peper

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de Tortellini volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Stap 2

    Smelt boter in een pan en leg de blaadjes salie erin als de boter vloeibaar is. Laat heel langzaam bakken en maal er naar smaak verse peper en zout overheen.
  3. Stap 3

    Doe de uitgelekte Tortellini in de pan met de boter als de salieblaadjes licht knapperig zijn, en meng alles goed.
  4. Stap 4

    Strooi de walnoten erover, rasp er de kaas overheen en serveer meteen.