Tortellini met boter, salie en parmezaanse kaas

Tortellini con burro, salvia e parmigiano

(2177)

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

Bereidingswijze Tortellini met boter, salie en parmezaanse kaas

  • Stap 1

    Breng het pastawater aan de kook.

  • Stap 2

    Laat de boter langzaam smelten op zacht vuur.

  • Stap 3

    Als de gesmolten boter doorzichtig wordt (in het begin is het troebel) voeg de salieblaadjes (in reepjes gesneden) toe en laat ze zachtjes 4-5 minuten pruttelen.

  • Stap 4

    Gaar de Tortellini in kokend water met zout.

  • Stap 5

    Haal ze uit het water met een schuimspaan, zodat ze niet stuk gaan.

  • Stap 6

    Serveer ze direct met de gesmolten boter en geraspte Parmezaanse kaas.

  • Stap 7

Beoordeel dit recept