< Terug naar de receptenzoeker

Tortellini met room en ham

Tortellini con panna e prosciutto cotto

Ingrediënten

  • 440 gram gram Grand'Italia
    Tortellini al Gusto Carne 440g Tortellini al Gusto Carne 440g
  • 5 dl dl
    room room
  • 2 dl dl
    stevige kippenbouillon stevige kippenbouillon
  • 200 gram gram
    gekookte ham in reepjes gesneden gekookte ham in reepjes gesneden
  • 50 gram gram
    rucola rucola
  • 2 eetlepel eetlepels
    fijngesneden basilicum fijngesneden basilicum

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de tortellini volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  2. Stap 2

    Voeg intussen de room met de kippenbouillon en de ham bij elkaar in een grote pan (de pasta moet erbij kunnen). Breng het roommengsel aan de kook en laat het ca. 10 minuten op een matig vuur een beetje indikken.
  3. Stap 3

    Giet de pasta af en voeg deze samen met de rucola en de basilicum toe aan de saus en laat nog een minuut meekoken.