Penne all’Uovo met paddenstoelen en rauwe ham

Penne all'Uovo con funghi e prosciutto

(649)

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pasta Penne all'Uovo 500g Grand'Italia

    De korte vorm van deze Penne brengt de rijke, volle eiersmaak goed naar boven.

  • Grand'Italia Sugocasa Erbe

    Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Penne all’Uovo met paddenstoelen en rauwe ham

  • Stap 1

    Snijd de sugar snaps over de lengte doormidden, halveer de paddenstoelen en snijd de rauwe ham in reepjes.

  • Stap 2

    Breng een pan water aan de kook en bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 3

    Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en roerbak de paddenstoelen 5 minuten. Voeg de sugar snaps toe en roerbak nog 3 minuten mee. Schenk de Sugocasa Erbe erbij en verwarm het geheel nog 5 minuten.

  • Stap 4

    Meng de penne all'Uovo erdoor en breng op smaak met peper en zout.

  • Stap 5

    Verdeel de pasta over de borden en garneer met de reepjes ham, wat blaadjes basilicum en de Parmezaanse kaas.

  • Stap 6

    Voor een lekker krokante bite kun je de ham kort bakken voor je deze toevoegt aan de maaltijd.

Recept Penne all’Uovo met paddenstoelen en rauwe ham Grand'Italia
Beoordeel dit recept