Penne all’Uovo met paddenstoelen en rauwe ham

Penne all'Uovo con funghi e prosciutto

(649)

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pasta Penne all'Uovo 500g Grand'Italia

    De korte vorm van deze Penne brengt de rijke, volle eiersmaak goed naar boven.

  • Pastasaus Sugocasa Erbe 690g Grand'Italia

    Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Penne all’Uovo met paddenstoelen en rauwe ham

  • Stap 1

    Snijd de sugar snaps over de lengte doormidden, halveer de paddenstoelen en snijd de rauwe ham in reepjes.

  • Stap 2

    Breng een pan water aan de kook en bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 3

    Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en roerbak de paddenstoelen 5 minuten. Voeg de sugar snaps toe en roerbak nog 3 minuten mee. Schenk de Sugocasa Erbe erbij en verwarm het geheel nog 5 minuten.

  • Stap 4

    Meng de penne all'Uovo erdoor en breng op smaak met peper en zout.

  • Stap 5

    Verdeel de pasta over de borden en garneer met de reepjes ham, wat blaadjes basilicum en de Parmezaanse kaas.

  • Stap 6

    Voor een lekker krokante bite kun je de ham kort bakken voor je deze toevoegt aan de maaltijd.

Recept Penne all’Uovo met paddenstoelen en rauwe ham Grand'Italia
Beoordeel dit recept