Ingrediënten
-
De korte vorm van deze Penne brengt de rijke, volle eiersmaak goed naar boven.
-
Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Penne all’Uovo met paddenstoelen en rauwe ham
-
Stap 1
Snijd de sugar snaps over de lengte doormidden, halveer de paddenstoelen en snijd de rauwe ham in reepjes.
-
Stap 2
Breng een pan water aan de kook en bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 3
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en roerbak de paddenstoelen 5 minuten. Voeg de sugar snaps toe en roerbak nog 3 minuten mee. Schenk de Sugocasa Erbe erbij en verwarm het geheel nog 5 minuten.
-
Stap 4
Meng de penne all'Uovo erdoor en breng op smaak met peper en zout.
-
Stap 5
Verdeel de pasta over de borden en garneer met de reepjes ham, wat blaadjes basilicum en de Parmezaanse kaas.
-
Stap 6
Voor een lekker krokante bite kun je de ham kort bakken voor je deze toevoegt aan de maaltijd.