Rigatoni met zeevruchten

Rigatoni con frutti di mare

(1221)

Een visliefhebber watertandt bij deze pasta met zeevruchten

  • < 40
  • Vis

Ingrediënten

  • Grand'Italia Rigatoni Tradizionali

    Rigatoni hebben een grotere diameter dan penne en recht uitgesneden uiteinden.

Bereidingswijze Rigatoni met zeevruchten

  • Stap 1

    Kook de rigatoni volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

  • Stap 2

    Fruit intussen het sjalotje met een scheut olijfolie in een grote pan (waar de pasta later bij kan). Voeg de garnalen en de coquilles toe en bak deze ca. 3-5 minuten mee tot ze net gaar zijn.

  • Stap 3

    Giet de pasta af en voeg deze samen in de pan met het sjalotje, de garnalen en de coquilles. Roer er de koriander, de aceto balsamico, de citroenschil, het citroensap en de cayennepeper door en breng op smaak met peper en zout. Garneer met een paar losse blaadjes koriander.

Beoordeel dit recept