Ingrediënten
-
-
Sugocasa Piccante is een heerlijke tomatensaus met paprika en chilipeper, en de verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Pizza Parma
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Stap 2
Verhit een eetlepel olie in een pan. Bak hierin ui en knoflook kort aan.
-
Stap 3
Roer de Sugocasa Piccante door de knoflook en uien en laat al roerend 10 minuten sudderen. Breng op smaak met zout en peper.
-
Stap 4
Vet twee pizzaplaten lichtjes in met olie. Plaats hierop de kant-en-klare pizzabodems.
-
Stap 5
Verdeel de tomatensaus over de bodems. Bedek de pizza’s vervolgens met mozzarella en Parmaham. Besprenkel de pizza's met wat olijfolie.
-
Stap 6
Bak de pizza’s in circa 10 minuten knapperig en bruin en serveer met rucola.