Pizza Parma

Pizza Parma

(1167)

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

  • Grand'Italia Passata fijn

    Passata, gezeefde tomaten.

Bereidingswijze Pizza Parma

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  • Stap 2

    Verhit een eetlepel olie in een pan. Bak hierin ui en knoflook kort aan.

  • Stap 3

    Roer de Passata door de knoflook en uien en laat al roerend 10 minuten sudderen. Breng op smaak met zout en peper.

  • Stap 4

    Vet twee pizzaplaten lichtjes in met olie. Plaats hierop de kant-en-klare pizzabodems.

  • Stap 5

    Verdeel de tomatensaus over de bodems. Bedek de pizza’s vervolgens met mozzarella en Parmaham. Besprenkel de pizza's met wat olijfolie.

  • Stap 6

    Bak de pizza’s in circa 10 minuten knapperig en bruin en serveer met rucola.

Beoordeel dit recept