Pizza Parma

Pizza Parma

(1169)

Een heerlijk recept voor pizza met een klein beetje extra spice, door de chili pepertjes in de tomatensaus. De zachte smaak van mozzarella en Parma ham houdt het geheel perfect in balans. 

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pastasaus Sugocasa Piccante 690g Grand'Italia

    Sugocasa Piccante is een heerlijke tomatensaus met paprika en chilipeper, en de verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten. 

Bereidingswijze Pizza Parma

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  • Stap 2

    Verhit een eetlepel olie in een pan. Bak hierin ui en knoflook kort aan.

  • Stap 3

    Roer de Sugocasa Piccante door de knoflook en uien en laat al roerend 10 minuten sudderen. Breng op smaak met zout en peper.

  • Stap 4

    Vet twee pizzaplaten lichtjes in met olie. Plaats hierop de kant-en-klare pizzabodems.

  • Stap 5

    Verdeel de tomatensaus over de bodems. Bedek de pizza’s vervolgens met mozzarella en Parmaham. Besprenkel de pizza's met wat olijfolie.

  • Stap 6

    Bak de pizza’s in circa 10 minuten knapperig en bruin en serveer met rucola.

Beoordeel dit recept