< Terug naar de receptenzoeker

Pipe rigate met Bolognesesaus, champignons en doperwten

Pipe rigate alla Bolognese con funghi e piselli

Ingrediënten

  • 600 gram gram Grand'Italia
    Pipe Rigate Pipe Rigate
  • 600 gram gram Grand'Italia
    Bolognese Bolognese
  • 225 gram gram
    champignon champignons
  • 300 gram gram
    diepvriesdoperwt diepvriesdorperwten
  • 1 scheutje scheutjes
    olijfolie olijfolie
  • 1 snufje snufjes
    zout zout

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Bak intussen in 2 minuten de champignons in een pan met een scheut olijfolie.
  2. Stap 2

    Voeg de Bolognesesaus en de (bevroren) doperwten toe. Breng de saus aan de kook en zet het vuur lager.
  3. Stap 3

    Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng er de saus door. Laat de smaken nog 1 minuut intrekken.