< Terug naar de receptenzoeker

Pipe Rigate ai 4 Formaggi, spinaci e uovo

Pipe Rigate met vierkazensaus, spinazie en ei

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Pipe Rigate Pipe Rigate
  • 260 gram gram Grand'Italia
    4 Formaggi 4 Formaggi
  • 4
    ei eieren
  • 1 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 1
    ui, gesnipperd ui, gesnipperd
  • 400 gram gram
    verse spinazie verse spinazie
  • 50 gram gram
    Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng een pan water aan de kook en bereid de pipe rigate volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Stap 2

    Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard.
  3. Stap 3

    Verhit de olie in de koekenpan en fruit de ui. Voeg de 4 Formaggi saus toe en verwarm op laag vuur, laat hem niet koken. Roer de spinazie in delen door de saus, tot hij geslonken is.
  4. Stap 4

    Pel de eieren en snijd ze in partjes.
  5. Stap 5

    Schep de saus door de pasta.
  6. Stap 6

    Garneer met de partjes ei en de Parmezaanse kaas.