Pipe rigate met gehakt en groenten

Pipe rigate primavera

(1786)

In dit recept van Grand’Italia is de hoofdrol voor doperwten en paprika

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pasta Pipe Rigate Tradizionali 500g Grand'Italia

    Pipe Rigate zijn grote holle schelppasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan voor een heerlijke stevige bite.

  • Pastasaus Formaggio 400g Grand'Italia

    Tomatensaus met heerlijke Italiaanse kaas.

Bereidingswijze Pipe rigate met gehakt en groenten

  • Stap 1

    Stoom de wortel 5 minuten en laat goed uitlekken. Bak het gehakt rul met een scheutje olijfolie in een grote pan.

  • Stap 2

    Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Voeg intussen de saus aan het gehakt toe en breng aan de kook. Zet direct het vuur lager en voeg er de paprika, de doperwten (bevroren) en de wortel bij. Roer regelmatig om en laat het geheel op matig vuur garen.

  • Stap 3

    Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng er de saus door. Breng eventueel op smaak met peper en zout en laat de smaken nog 1 minuut intrekken.

Beoordeel dit recept