Tortellini ai formaggi met Romige Pesto alla Genovese

Tortellini ai Formaggi al Pesto cremoso alla Genovese

(46)

De Romige Pesto alla Genovese in dit recept gaat perfect samen met de heerlijke smaak van Italiaanse kazen in de Tortellini. Je zet dit recept ook nog eens heel snel op tafel! 

  • < 40
  • Vegetarisch
Recept Tortellini met pasta pesto basilico Grand'Italia

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    699kcal

  • Koolhydraten

    70,9g

  • Eiwitten

    20,7g

  • Vetten

    12,8g

  • Vezels

    5,6g

Bereidingswijze Tortellini ai formaggi met Romige Pesto alla Genovese

  • Stap 1

    Snijd de paprika in reepjes en de courgette in dunne plakken.

  • Stap 2

    Verhit een grillpan, bestrijk de plakken courgette en reepjes paprika met olijfolie en grill in 4 minuten totdat er mooie grillstrepen ontstaan.

  • Stap 3

    Breng een pan water aan de kook en bereid de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de Romige Pesto alla Genovese door de tortellini.

  • Stap 4

    Verdeel de tortellini over de borden en serveer de gegrilde courgette en paprika erbovenop.

  • Stap 5

    Extra lekker met geroosterde walnoten!

Recept Tortellini met pasta pesto basilico Grand'Italia
Beoordeel dit recept