Ingrediënten
-
Grand'Italia penne is geribbeld en hierdoor ideaal voor een wat grovere saus.
-
Pastasaus met zongedroogde tomaten.
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Penne rigate met worstjes
-
Stap 1
Breng het water voor de pasta aan de kook. Kook de Penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
-
Stap 2
Ontvel de worstjes en bak deze ondertussen in 2 el olijfolie gaar samen met de teentjes knoflook. Haal vervolgens de worstjes uit de pan, laat ze even afkoelen, snijd ze in plakjes en doe ze weer in de pan. Voeg de pastasaus, en de tijmblaadjes toe, zet het vuur laag en laat zachtjes pruttelen.
-
Stap 3
Meng de pasta met de saus en serveer met geraspte Parmezaanse kaas.
Tip: maak een bijgerecht met bloemkool
Ingrediënten:- 250 gram bloemkoolroosjes
- 400 gram Grand’Italia Besciamella saus