Fusilli Tricolori met runderchipolata

Fusilli Tricolori con chipolata di manzo

Met dit gerecht breng je gemakkelijk een gezellige Italiaanse sfeer aan tafel. De Fusilli Tricolori heeft de drie kleuren van de Italiaanse vlag en naast smaak voegt de aubergine, gele paprika en rode ui ook flink wat kleur toe. Dit gerecht ís La Bella Vita! 

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    706kcal

  • Koolhydraten

    87,9g

  • Eiwitten

    30,9g

  • Vetten

    24g

  • Vezels

    7,6g

Bereidingswijze Fusilli Tricolori met runderchipolata

  • Stap 1

    Breng een pan water aan de kook en bereid de Fusilli Tricolore volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Verhit de olijfolie in een hapjespan en voeg de aubergine, rode ui en runderchipolata toe. Bak rustig goudbruin.

  • Stap 3

    Voeg vervolgens de Sugocasa Verdure en paprika bij de groente en runderchipolata en laat 10 minuten zachtjes pruttelen.

  • Stap 4

    Schep de fusilli door de saus en serveer direct!

Grand'Italia Italiaanse muziek - Harry Grout

La Bella Vita tip

Houd je ervan om tijdens het koken in de juiste sfeer te komen of organiseer je graag gezellige diners voor vrienden of familie? Wij hebben speciaal voor deze momenten een La Bella Vita playlist gemaakt op Spotify! Hiermee breng je de fijne Italiaanse gezelligheid gemakkelijk bij jou in de keuken en aan tafel. 

Kooktip bij Fusilli tricolori met runderchipolata

Vind je dit een goed recept, maar voeg je graag nog een extra Italiaanse touch toe? Garneer dit gerecht dan eens met Parmezaanse kaas! Super lekker. 

Voor meer informatie over andere Italiaanse kazen, klik je hier

Inspiratie Formaggio Grand'Italia
Recept Fusilli Tricolore Sugocasa Aubergine Grand'Italia
Beoordeel dit recept