< Terug naar de receptenzoeker

Penne met tonijn en zoete roomsaus

Penne con tonno e panna dolce

Ingrediënten

  • 500 gram gram Grand'Italia
    Penne Penne
  • 5 eetlepel eetlepels Grand'Italia
    Soffritto Tradizionale Soffritto Tradizionale
  • 300 gram gram
    tonijn in olie tonijn in olie
  • 400 ml ml
    room room
  • 1 snufje snufjes
    peper peper
  • 1 snufje snufjes
    zout zout
  • 2 hand handen
    cherrytomaat cherrytomaten

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  2. Stap 2

    Breng intussen de tonijn, de room en de soffritto in een grote pan of wok aan de kook en laat het op laag vuur verder sudderen zodat de room wat indikt.
  3. Stap 3

    Giet de penne af en meng deze door de saus. Breng op smaak met peper en zout en garneer eventueel met (koude of warme) cherrytomaatjes.