< Terug naar de receptenzoeker

Penne met mortadella

Penne con mortadella

Ingrediënten

  • 600 gram gram Grand'Italia
    Penne Penne
  • 600 gram gram Grand'Italia
    Basilico Basilico
  • 1 stuk stuks
    rode ui, fijngesnipperd rode uien, fijngesnipperd
  • 1 stuk stuks
    aubergine, in stukjes aubergines, in stukjes
  • 200 gram gram
    Mortadella, in dunne reepjes gesneden Mortadella, in dunne reepjes
  • 6 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 1 handvol handen vol
    verse basilicum verse basilicum
  • 100 gram gram
    Pecorino, geraspt Pecorino, geraspt

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng het water aan de kook.
  2. Stap 2

    Bak de ui en de stukjes aubergine gaar in 6 el olijfolie. Voeg de saus toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  3. Stap 3

    Kook intussen de penne volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en meng door de saus.
  4. Stap 4

    Schep op elk bordje een beetje pasta en verdeel de mortadella, basilicum en de Pecorino kaas.