Penne met driekazensaus

Penne ai tre formaggi

(1559)

Ga je te buiten aan deze pasta met driekazensaus

  • < 40
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Grand'Italia Penne Tradizionali

    Grand'Italia penne is geribbeld en hierdoor ideaal voor een wat grovere saus.

Bereidingswijze Penne met driekazensaus

  • Stap 1

    Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

  • Stap 2

    Smelt tegelijkertijd de boter in een pan en voeg alle kaas en de room toe. Laat de kaas geleidelijk warmer worden zodat er geen klonten ontstaan.

  • Stap 3

    Breng de saus op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Voeg de walnoten toe en laat de saus 2-3 minuten op matig vuur koken.

  • Stap 4

    Giet de pasta af, roer het samen met de peterselie door de kaassaus en laat het 1 minuut zachtjes meekoken.

  • Stap 5

    Verdeel de pasta over de borden en garneer eventueel met hele walnoten en een stukje gorgonzola.

Beoordeel dit recept