Ingrediënten
-
Grand'Italia penne is geribbeld en hierdoor ideaal voor een wat grovere saus.
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
1.007kcal
-
Koolhydraten
90,9g
-
Eiwitten
33,2g
-
Vetten
55,6g
-
Vezels
5,8g
Bereidingswijze Penne met driekazensaus
-
Stap 1
Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
-
Stap 2
Smelt tegelijkertijd de boter in een pan en voeg alle kaas en de room toe. Laat de kaas geleidelijk warmer worden zodat er geen klonten ontstaan.
-
Stap 3
Breng de saus op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Voeg de walnoten toe en laat de saus 2-3 minuten op matig vuur koken.
-
Stap 4
Giet de pasta af, roer het samen met de peterselie door de kaassaus en laat het 1 minuut zachtjes meekoken.
-
Stap 5
Verdeel de pasta over de borden en garneer eventueel met hele walnoten en een stukje gorgonzola.