Ovenschotel met tortellini, ricotta en mozzarella

Pasticcio di tortellini

(2577)

Een lekkere ovenschotel met Tortellini, ricotta en Besciamella!

  • < 50
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    1.056kcal

  • Koolhydraten

    79,7g

  • Eiwitten

    55,1g

  • Vetten

    57g

  • Vezels

    3,4g

Bereidingswijze Ovenschotel met tortellini, ricotta en mozzarella

  • Stap 1

    Meng de ricotta met de besciamellasaus, de eieren, de Parmezaanse kaas en de passata. Breng op smaak met peper en zout.

  • Stap 2

    Verwarm de oven voor op 180

  • Stap 3

    Meng de tortellini (10 min voorgekookt) door het ricottamengsel en giet het geheel in een ingevette ovenschaal.

  • Stap 4

    Breek stukjes mozzarellakaas af en verdeel deze over de ovenschotel. Bak de ovenschotel ca. 20-25 minuten in de voorverwarmde oven, totdat het ricottamengsel gestold en gebruind is.

Beoordeel dit recept