< Terug naar de receptenzoeker

Mini penne rigate met gehaktballetjes in tomatensaus

Mini penne con polpette

Ingrediënten

  • 1 pot potten Grand'Italia
    Basilico Basilico
  • 1 pak pakken Grand'Italia
    Mini Penne Mini Penne
  • 3 blaadje blaadjes
    verse basilicum verse basilicum
  • 400 gram gram
    gehakt gehakt
  • 1 eetlepel eetlepels
    honing honing
  • 3 eetlepel eetlepels
    paneermeel paneermeel
  • 1 theelepel theelepels
    mosterd mosterd
  • 1 stuk stuks
    versnipperd sjalotje versnipperde sjalotjes
  • 1 stuk stuks
    ei eieren

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Meng het gehakt met de mosterd, de honing, het sjalotje, het paneermeel en het ei en maak er kleine balletjes van.
  2. Stap 2

    Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  3. Stap 3

    Bak tegelijkertijd de gehaktballetjes in ca. 10-15 minuten (afhankelijk van de grootte) aan alle kanten bruin.
  4. Stap 4

    Warm de pastasaus op. Rol de gehaktballetjes door de saus en haal de pan van het vuur.
  5. Stap 5

    Giet de pasta af en verdeel deze over de borden. Schep op elk bord wat gehaktballetjes en saus, en garneer met verse basilicum.