Ingrediënten
Bereidingswijze Mango-roomtoetje
-
Stap 1
Week de gelatine in koud water. Pureer de mango met het citroensap tot een egale, siroopachtige sap. Er is minimaal 3 dl sap nodig. Voeg indien nodig een beetje water met een snufje suiker toe.
-
Stap 2
Houd vier eetlepels van het sap apart en meng de rest van het sap samen met de slagroom, de melk, de suiker en de vanillesuiker. Breng het mengsel, terwijl je zo nu en dan roert, aan de kook.
-
Stap 3
Haal de pan van het vuur, knijp de gelatine uit en roer deze door de room totdat het is opgelost. Laat het mengsel afkoelen tot kamertemperatuur en verdeel het over 4 glazen. Dek de glazen af en laat de pannacotta minimaal 3 uur (liefst een nacht) opstijven in de koelkast.
-
Stap 4
Garneer het serveren elk glas met een eetlepel mangosiroop en eventueel een blaadje munt.