< Terug naar de receptenzoeker

Groene tagliatelle, groene boontjes en groene pesto

Tagliatelle verdi

Ingrediënten

  • 500 gram gram Grand'Italia
    Tagliatelle Verdi all'Uovo Tagliatelle Verdi all'Uovo
  • 1 pot potten Grand'Italia
    Pesto alla Genovese Pesto alla Genovese
  • 1 snufje snufjes
    peper peper
  • 1 snufje snufjes
    zout zout
  • 300 gram gram
    sperziebonen sperziebonen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  2. Stap 2

    Kook intussen de boontjes 3 minuten, giet ze af en dompel ze onder in koud water. (Zo blijven de kleur en de smaak beter behouden.)
  3. Stap 3

    Giet de pasta af en meng deze samen met de pesto en de boontjes in een pan. Bak het geheel 2 minuten. Breng eventueel op smaak met peper en zout.