Fusilli op Siciliaanse wijze

Fusilli alla Siciliana

(1525)

Zet in 5 makkelijke stappen dit beroemde streekgerecht op tafel!

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

Bereidingswijze Fusilli op Siciliaanse wijze

  • Stap 1

    Bak het gehakt rul en roer er het bouillonblokje door. Haal de pan van het vuur.

  • Stap 2

    Kook de eieren 10 minuten in kokend water. Laat ze even schrikken onder koud stromend water, en houd ze vervolgens warm.

  • Stap 3

    Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

  • Stap 4

    Breng intussen de pastasaus aan de kook, voeg de erwten en het gehakt toe en laat het geheel een aantal minuten doorkoken op matig vuur.

  • Stap 5

    Giet de pasta af, roer er de saus door en verdeel het mengsel over de borden. Garneer met partjes gekookt ei en parmezaanse kaas.

Beoordeel dit recept