Ingrediënten
-
Kleine pastaschelpjes, perfect voor de soep, pastagerechten en ovenschotels.
-
Sugocasa Aglio is een heerlijke tomatensaus met knoflook, en verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
Kappertjes.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Mini Conchiglie met Siciliaanse ratatouille
-
Stap 1
Zet een grote pan water voor de pasta op het vuur (1 liter water per 100 gr. pasta).
-
Stap 2
Snijd de aubergine in blokjes en bak gaar in een flinke scheut olijfolie.
-
Stap 3
Fruit in een aparte pan de fijngesneden ui in olijfolie. Voeg daarna de in stukjes gesneden bleekselderij, paprika, en olijven toe samen met de Sugocasa en Capperi. Voeg eventueel een beetje zout en peper toe en laat het geheel stoven tot de bleekselderij zachter wordt.
-
Stap 4
Voeg de aubergineblokjes en de basilicumblaadjes toe bij de overige groente (bewaar een paar basilicumblaadjes als garnering).
-
Stap 5
Meng in een kopje de honing en azijn en voeg dit aan de ratatouille toe. Laat het gerecht nog 2-3 minuten verder garen en goed op smaak komen.
-
Stap 6
Rooster de pijnboompitten licht in een droge koekenpan en zet ze apart.
-
Stap 7
Kook intussen de Mini Conchiglie volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente. Giet de pasta af en meng meteen door de ratatouille.
-
Stap 8
Garneer met de geroosterde pijnboompitten, een basilicumblaadje en geraspte pecorino of parmezaan.