Mini Penne met pittige worst, salie en pecorino

Mini Penne Diavolo

(698)

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pasta Mini Penne Tradizionali 350g Grand'Italia

    Kleine holle pasta, ideaal voor een lekkere pastasalade.

  • Pastasaus Piccante 260g Grand'Italia

    Tomatensaus met paprika en rode peper.

Bereidingswijze Mini Penne met pittige worst, salie en pecorino

  • Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Bak de worst.

  • Stap 3

    Stoof de knoflook zachtjes in de olijfolie. Voeg de rode uien, de rode peper en de salie toe en laat 5 minuten stoven op een zacht vuur.

  • Stap 4

    Blus af met rode wijn. Laat verdampen en voeg dan de tomatensaus toe. Laat 5 minuten sudderen.

  • Stap 5

    Meng de cavatelli met de saus en verdeel over de borden.

  • Stap 6

    Garneer met wat geraspte pecorino.

Beoordeel dit recept