Cavatelli met pancetta-tomatensaus

Cavatelli con salsa di pancetta e pomodori

(431)

In veel gerechten is eenvoud juist het geheim van de kok.

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pasta Regionali Cavatelli 400g Grand'Italia

    Cavatelli is de regionale pasta uit Molise.

  • Grand'Italia Pancetta

    Pastasaus met gerookte pancetta.

Bereidingswijze Cavatelli met pancetta-tomatensaus

  • Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Verhit de olie en knoflook. Fruit de knoflook totdat hij begint te kleuren.

  • Stap 3

    Voeg de panchetta toe en bak deze bruin. 

  • Stap 4

    Roer de saus erdoor en warm even door, voeg de basilicum toe en breng op smaak met peper. 

  • Stap 5

    Giet de pasta af en meng met de saus. Dien meteen op met de geraspte kaas.

Beoordeel dit recept