Ingrediënten
-
Het gebruik van eieren geeft een volle smaak aan de bekendste pasta van alle pasta's, spaghetti.
-
Roomsaus met pancetta.
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
752kcal
-
Koolhydraten
73,3g
-
Eiwitten
24,7g
-
Vetten
38,9g
-
Vezels
4,7g
Bereidingswijze Spaghetti Carbonara met pancetta en knoflook
-
Stap 1
Breng het pastawater aan de kook.
-
Stap 2
Bak ondertussen de pancetta of spek licht krokant en haal het uit de pan. Het vet is niet meer nodig.
-
Stap 3
Bak de fijngesneden teentjes knoflook in twee eetlepels extra vergine olijfolie en meng de saus erdoor. Verwarm het geheel al roerende.
-
Stap 4
Snijd de peterselieblaadjes fijn en bewaar in een kommetje.
-
Stap 5
Kook de Spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Stap 6
Meng de Spaghetti met de saus en verdeel over voorverwarmde borden. Garneer met de gebakken pancetta/spek en de fijngesneden peterselie en bestrooi met Parmezaanse kaas.