Spaghetti carbonara met champignons

Spaghetti con carbonara ai funghi

(2328)

Spaghetti Carbonara is een echte Italiaanse klassieker, waar wij een variatie op hebben gemaakt door er champignons aan toe te voegen. Zo krijg je net even wat meer groenten binnen, terwijl je nog steeds de heerlijk romige smaak van de carbonara proeft. 

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    732kcal

  • Koolhydraten

    75,9g

  • Eiwitten

    28,1g

  • Vetten

    34,3g

  • Vezels

    5,2g

Bereidingswijze Spaghetti carbonara met champignons

  • Stap 1

    Breng water aan de kook.

  • Stap 2

    Bak de champignons met 2 el olijfolie in een koekenpan. Voeg de saus samen met de tijmblaadjes toe en laat deze zachtjes pruttelen.

  • Stap 3

    Kook intussen de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af en meng deze door de saus.

  • Stap 4

    Serveer met vers gemalen peper en Parmezaanse kaas.

Beoordeel dit recept