Spaghetti carbonara met champignons

Spaghetti con carbonara ai funghi

(2317)

Simpele en smaakvolle Italiaanse inspiratie!

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    732kcal

  • Koolhydraten

    75,9g

  • Eiwitten

    28,1g

  • Vetten

    34,3g

  • Vezels

    5,2g

Bereidingswijze Spaghetti carbonara met champignons

  • Stap 1

    Breng water aan de kook.

  • Stap 2

    Bak de champignons met 2 el olijfolie in een koekenpan. Voeg de saus samen met de tijmblaadjes toe en laat deze zachtjes pruttelen.

  • Stap 3

    Kook intussen de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af en meng deze door de saus.

  • Stap 4

    Serveer met vers gemalen peper en Parmezaanse kaas.

Beoordeel dit recept