< Terug naar de receptenzoeker

Cannelloni met artisjok

Cannelloni ai carciofi

Ingrediënten

  • 12 vel vellen Grand'Italia
    Lasagne Lasagne
  • 400 gram gram Grand'Italia
    Piccante Piccante
  • 4 pot potten
    artisjok artisjokken
  • 1 scheutje scheutjes
    extra vergine olijfolie extra vergine olijfolie
  • 20 gram gram
    boter boter

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de lasagnevellen ongeveer 8 minuten. Haal ze uit het water en laat ze op een theedoek uitlekken.
  2. Stap 2

    Verwarm de oven voor op 180°C.
  3. Stap 3

    Smeer op elk lasagnevel 1 eetlepel piccantesaus, verdeel de carciofi over de lasagnevellen en rol ze voorzichtig op. Leg de canelloni in een grote, ingevette ovenschaal, besprenkel rijkelijk met de olijfolie en schep wat saus over de canelloni. Bak de canelloni vervolgens 10-15 minuten in de voorverwarmde oven.