Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Romige tortellini pasta met erwtjes en kalkoen
Pasta cremosa con tortellini, piselli e tacchino
Voor Wereld Pasta Dag deelde Anke van Balans in de Keuken een heerlijk recept: pasta met erwtjes. Deze romige tortellini is een combinatie van comfort en balans. De pasta wordt gecombineerd met malse kalkoenreepjes, frisse doperwten en een zachte Romana pastasaus en zuivelspread. Afgewerkt met Parmezaanse kaas voor een extra vleugje Italiaanse smaak. Perfect voor een snelle, voedzame maaltijd die iedereen zal waarderen!
Ingrediënten
-
200 g Tortellini met kaas
Tortellini zijn kleine pastaringetjes met een lekkere vulling. Het pastadeeg wordt gemaakt van kwaliteitsgraan en eieren voor een volle smaak. Deze Tortellini ai Formaggi zijn gevuld met kaas en ricotta en zijn heerlijk in hun eenvoud.
Bekijk product100 g Pastasaus Romana
Deze pastasaus dankt de romige smaak aan de basis van melkroom en de smaakvolle Italiaanse kazen; Pecorino Romano DOP, Grana Padano DOP en mascarpone.
Bekijk product400 g magere kalkoen spekreepjes400 g doperwten1 ui (gesnipperd)200 g zuivelspread lightParmezaanse kaasOlijfoliePeper en zout (naar smaak)Knoflookpoeder (naar smaak)Voedingswaarde
- Kcal: 587
- Eiwitten: 39,6g
- Koolhydraten: 47g
- Vetten: 24,9g
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 14 minuten.
- Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en fruit de ui.
- Voeg de kalkoenreepjes toe en bak totdat deze goudbruin kleuren.
- Voeg de Romana pastasaus, zuivelspread, kruiden en doperwten toe en meng alles door elkaar.
- Giet de tortellini af en meng deze met de saus.
- Maak af met geraspte Parmezaanse kaas.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.