Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Lasagne soep met mozzarella
Zuppa di lasagne con mozzarella
Dit recept combineert het beste van lasagne en soep in één gerecht. Deze lasagne soep is dé ultieme comfortmaaltijd! Alle smaken van klassieke lasagne in een hartverwarmende soep. Met gehakt, Sugocasa tomatensaus, lasagnebladen en een romige touch van kookroom en mozzarella. Perfect voor een snelle, smaakvolle avondmaaltijd.
Ingrediënten
-
690 g Sugocasa Verdure
Sugocasa Verdure dankt de lekkere tomatensmaak aan de verse tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn. De gegrilde paprika en courgette geven deze basis tomatensaus een extra touch en rokerige smaak.
Bekijk product250 g Lasagne pasta
Bij Grand’Italia maken we onze witte pasta (Tradizionali) in Italië van kwalitatief pastabloem, ook wel semolina in het Italiaans, en gebruiken we alleen harde tarwe die voor 100% in Italiaanse molens is vermalen. Door het gebruik van kwaliteitsingrediënten hebben de lasagnebladen een heerlijke stevige bite.
Bekijk product500 g rundergehakt4 tenen knoflook (geperst)2 el tomatenpuree1 l runderbouillon125 ml kookroomParmezaanse kaas (naar smaak)Mini mozzarellaPeterselie (fijngehakt)2 laurierblaadjesItaliaanse kruidenPeper en zout (naar smaak)Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Doe wat olijfolie in een grote soeppan en fruit de knoflook.
- Voeg het gehakt toe en bak deze goudbruin. Breng op smaak met Italiaanse kruiden.
- Voeg de tomatenpuree toe en bak deze mee. Doe vervolgens de sugocasa en bouillon erbij en voeg de laurierblaadjes toe. Laat dit 10 minuten zachtjes pruttelen.
- Vergeet niet de laurierblaadjes uit de soep te halen voordat je de lasagnebladen toevoegt. Breek de lasagnebladen in grove stukken en voeg ze rechtstreeks aan de soep toe.
- Kook de lasagnebladen in de soep tot de beetgaar zijn. Voeg daarna de kookroom en wat Parmezaanse kaas toe voor een romige textuur.
- Schep de soep in een kom, top af met mini mozzarella en verse peterselie.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.