Ingrediënten
-
Grand'Italia penne is geribbeld en hierdoor ideaal voor een wat grovere saus.
-
Pastasaus met tomaten en basilicum.
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
696kcal
-
Koolhydraten
80,8g
-
Eiwitten
36,4g
-
Vetten
24,1g
-
Vezels
6,3g
Bereidingswijze Penne met Basilico saus
-
Stap 1
Breng het water voor de pasta aan de kook.
-
Stap 2
Bak de ui en het gehakt in olijfolie in een koekenpan. Voeg als laatste de saus toe en laat 8 minuten zachtjes pruttelen. Voeg naar smaak peper en zout toe.
-
Stap 3
Kook de Penne volgens de aanwijzing op de verpakking.
-
Stap 4
Meng de Penne door de saus. Rasp als laatste de courgette door de pasta met saus en schep het geheel om. Verdeel de pasta over de borden en garneer naar eigen smaak met verse basilicum en/of Parmazaanse kaas.