Penne met Basilico saus

Penne con Basilico

(3134)

Tip: Rasp als laatste de verse courgette over de pasta.Dan vinden de kinderen het ineens heerlijk!

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pasta Penne Tradizionali 500g Grand'Italia

    Grand'Italia penne is geribbeld en hierdoor ideaal voor een wat grovere saus.

  • Pastasaus Basilico 400g Grand'Italia

    Pastasaus met tomaten en basilicum.

Voedingswaarden

  • Energie

    696kcal

  • Koolhydraten

    80,8g

  • Eiwitten

    36,4g

  • Vetten

    24,1g

  • Vezels

    6,3g

Bereidingswijze Penne met Basilico saus

  • Stap 1

    Breng het water voor de pasta aan de kook.

  • Stap 2

    Bak de ui en het gehakt in olijfolie in een koekenpan. Voeg als laatste de saus toe en laat 8 minuten zachtjes pruttelen. Voeg naar smaak peper en zout toe.

  • Stap 3

    Kook de Penne volgens de aanwijzing op de verpakking.

  • Stap 4

    Meng de Penne door de saus. Rasp als laatste de courgette door de pasta met saus en schep het geheel om. Verdeel de pasta over de borden en garneer naar eigen smaak met verse basilicum en/of Parmazaanse kaas.

Beoordeel dit recept