< Terug naar de receptenzoeker

Penne met Basilico saus

Penne con Basilico

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Penne Penne
  • 400 gram gram Grand'Italia
    Basilico Basilico
  • 350 gram gram
    rundergehakt rundergehakt
  • 1 snufje snufjes
    peper en zout peper en zout
  • 1 takje takjes
    verse basilicum verse basilicum
  • 1 hand handen
    Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
  • 1 stuk stuks
    rode ui, fijngesnipperd rode uien, fijngesnipperd
  • 1 stuk stuks
    courgette courgettes
  • 1 scheutje scheutjes
    olijfolie olijfolie

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng het water voor de pasta aan de kook.
  2. Stap 2

    Bak de ui en het gehakt in olijfolie in een koekenpan. Voeg als laatste de saus toe en laat 8 minuten zachtjes pruttelen. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  3. Stap 3

    Kook de Penne volgens de aanwijzing op de verpakking.
  4. Stap 4

    Meng de Penne door de saus. Rasp als laatste de courgette door de pasta met saus en schep het geheel om. Verdeel de pasta over de borden en garneer naar eigen smaak met verse basilicum en/of Parmazaanse kaas.