Champignon en spinazie lasagne

Lasagne ai funghi e spinaci

@pastry.passie: 'Naast oneindig variëren met de inhoud van lasagne, is het ook lekker dat je er vaker van kunt eten. Ideaal voor drukke avonden.' 

  • < 60
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Pasta Lasagne Volkoren 250g Grand'Italia

    Lasagnebladen, gemaakt van 100% volkoren kwaliteitsgraan, voor een Italiaanse lasagne met een bron van vezels en heerlijke 'al dente' bite.

Bereidingswijze Champignon en spinazie lasagne

  • Stap 1

    Snipper de ui, maak de knoflook schoon en snijd de champignons in stukjes.

  • Stap 2

    Bak de ui glazig en voeg dan de champignons, knoflook en tijm toe. Breng naar wens op smaak met peper en zout.

  • Stap 3

    Als de champignons geslonken zijn, dan voeg je de spinazie in delen toe. Laat de spinazie slinken en voeg dan de kookroom en ricotta toe.

  • Stap 4

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  • Stap 5

    Maak laagjes in een ovenschaal. Begin met de groenten, dan de lasagnebladen, dan weer groenten, etc. Totdat je een mooie lasagne hebt opgebouwd en de groenten volledig verdeeld is.

  • Stap 6

    Besprenkel de lasagne met de geraspte kaas en bak de lasagne voor 45 minuten in de voorverwarmde oven.

Grand'Italia La Bella Vita tip

La Bella Vita tip

Pascalle maakte dit heerlijke recept voor ons, met als inspiratie de Grand'Italia Ovensaus Lasagne. Het recept kun je ook op haar instagram vinden: @pastry.passie.

Beoordeel dit recept