Penne al salmone e peperoni

Penne met zalm en paprika

  • < 40
  • Vis

Ingrediënten

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

  • Pasta Penne Volkoren 500g Grand'Italia

    Door de grove structuur biedt deze volkoren Penne een goede bron van vezels.

Voedingswaarden

  • Energie

    790kcal

  • Koolhydraten

    79g

  • Eiwitten

    36g

  • Vetten

    34g

Bereidingswijze Penne al salmone e peperoni

  • Stap 1

    Verhit 4 el olie in een grote koekenpan en bak de sjalotten en paprikareepjes op laag vuur zacht en gaar. Voeg de Sugocasa toe en laat 10 min. zachtjes koken.

  • Stap 2

    Leg het stuk zalmfilet in de saus en schep er wat saus over. Doe een deksel op de pan en laat 10 min. zachtjes garen. Breek de zalm daarna voorzichtig met een spatel in stukken.

  • Stap 3

    Breng ondertussen een ruime pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 4

    Meng de pasta voorzichtig door de saus. Serveer met de rucola.

Beoordeel dit recept