Ingrediënten
-
-
-
-
-
Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
-
Door de grove structuur biedt deze volkoren Penne een goede bron van vezels.
-
Voedingswaarden
-
Energie
790kcal
-
Koolhydraten
79g
-
Eiwitten
36g
-
Vetten
34g
Bereidingswijze Penne al salmone e peperoni
-
Stap 1
Verhit 4 el olie in een grote koekenpan en bak de sjalotten en paprikareepjes op laag vuur zacht en gaar. Voeg de Sugocasa toe en laat 10 min. zachtjes koken.
-
Stap 2
Leg het stuk zalmfilet in de saus en schep er wat saus over. Doe een deksel op de pan en laat 10 min. zachtjes garen. Breek de zalm daarna voorzichtig met een spatel in stukken.
-
Stap 3
Breng ondertussen een ruime pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 4
Meng de pasta voorzichtig door de saus. Serveer met de rucola.