Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Hartig hapje met salami en hot honey
Snack di pasta sfoglia con salame e miele piccante
Gemiddeld
30 min
Notenvrij
Op zoek naar een snel en smaakvol kersthapje? Dit hapje met salami is een echte publieksfavoriet! Krokant bladerdeeg gevuld met pittige peperoni, romige mozzarella en een vleugje Sugocasa Aglio zorgt voor een heerlijke combinatie van smaken. Afgewerkt met hot honey, Parmezaanse kaas en verse basilicum is dit hapje niet alleen lekker, maar ook een feestelijke traktatie die indruk maakt. Perfect voor een borrel, kerstbuffet of als hartige snack tijdens een gezellige avond. Met dit recept maak je van elk moment een feestje!
Scherm aan tijdens koken
Ingrediënten
Voor hoeveel personen ga je koken?
-
1 el Sugocasa Aglio
Sugocasa Aglio dankt de lekkere tomatensmaak aan de verse tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn. De knoflook geeft deze basis tomatensaus een extra smaakvolle touch.
Bekijk product1 vel bladerdeeg (ontdooid)4 plakjes peperoniGeraspte mozzarella1 eiPizzakruidenHot honey (honing & Crispy chili-olie)Parmezaanse kaasVerse basilicumblaadjes (fijngesneden)Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Leg de 4 plakjes peperoni op een bakplaat met bakpapier. Laat de peperoni elkaar iets overlappen.
- Leg er wat geraspte mozzarella bovenop en schep daar een el Sugocasa Aglio op. Maak af met pizza kruiden.
- Leg het bladerdeegvel erop en druk de randen goed dicht.
- Bak voor 15-20 minuten in de oven tot je bladerdeeghapje goudbruin en krokant is.
- Maak af met een beetje hot honey, geraspte Parmezaanse kaas en fijngesneden verse basilicum.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.