Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Gnocchi traybake met Pesto Rosso en tomaat
Gnocchi al forno con pesto rosso e pomodoro
Van onze TikTok naar jouw keuken: deze gnocchi traybake is hét comfortfood voor drukke dagen. Ongekookte gnocchi wordt gemengd met een rijke tomatensaus en Pesto Rosso, afgetopt met mozzarella en verse kruiden. Alles gaat in één ovenschaal, dus makkelijk, snel en bomvol Italiaanse smaak! Een traybake die je in 30 minuten op tafel zet.
Ingrediënten
-
500 g Gnocchi di Patate
Grand’Italia Gnocchi di Patate wordt gemaakt van 80% aardappel en 18% bloem. Daarmee zijn deze Italiaanse aardappel knoedels een heerlijk alternatief voor pasta, aardappels of rijst.
Bekijk product250 ml Sugocasa Tradizionale
Sugocasa Tradizionale dankt de lekkere tomatensmaak aan de verse tomaten die binnen 48 uur van het veld in de tomatensaus verwerkt zijn.
Bekijk product90 g Rode pesto
Pesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. Onze rode pesto wordt volgens traditioneel Italiaans recept bereid, met zongerijpte tomaten voor een heerlijke tomatensmaak.
Bekijk product1 ui (fijngesneden)2 tenen knoflook (geperst)Veel mozzarellaPeper en zoutVerse basilicum of peterselieBereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en fruit de ui voor 2-3 minuten tot hij zacht en glazig is. Voeg de knoflook toe en bak kort mee.
- Roer de sugocasa en de Pesto Rosso erdoor. Laat alles 5 minuten zachtjes pruttelen.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Meng de (ongekookte) gnocchi erdoor en schep alles in een ovenschaal.
- Verdeel de mozzarella royaal over de traybake en schuif de schaal in de oven voor 15 minuten.
- Garneer met verse basilicum (of peterselie).
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.