Ingrediënten voor de perfecte pastasalade

Inspiratie Pastasalade Grand'Italia

Eet je graag een heerlijke pastasalade met pesto en verse ingrediënten op een warme dag, met een paar heerlijke zonnestralen op je gezicht? Dan hebben wij de perfecte pasta's voor jou om het maken van een pastasalade nog leuker en makkelijker te maken. Jouw salade tijdens het avondeten of voor tijdens de lunch op werk wordt nog lekkerder met Grand'Italia Salade Pasta. 

Onze Salade Pasta's zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en speciaal ontwikkeld voor het gebruik in pastasalades. Deze pasta van harde tarwe (durum) is verrijkt met tomaat en spinazie en heeft een heerlijke stevige bite. Zelfs als je de pasta(salade) gekoeld of later serveert, bijvoorbeeld als je gasten over de vloer krijgt voor een gezellig etentje. 

De Grand'Italia Salade Pasta's zijn verkrijgbaar in drie varianten. Een verfijnde geribbelde Penne, een gekrulde Casarecce en een volkoren Fusilli. De unieke pastavormen- en texturen zorgen ervoor dat dressings goed aan de pasta hechten. Zo smaakt iedere hap even lekker! Heb je trek gekregen en zoek je de inspiratie voor heerlijke pastasalade recepten? Probeer deze heerlijke variaties eens!

Blijft er wat van de pastasalade over of wil je het meenemen voor tijdens de lunch? Geen probleem! Deze pasta blijft dus heerlijk stevig en wordt niet klef. Pastasalade wordt zo wel heel gemakkelijk om mee te nemen. Neem voor een beetje extra plezier tijdens het eten je pastasalade eens mee in een weckpot. Dit ziet er mooi en vrolijk uit. We durven te wedden dat jouw collega's jaloers worden wanneer ze deze vrolijke salade uit jouw tas zien komen! 

Tip: leg onderin de weckpot de wat zwaardere ingrediënten, zoals tomaat, mozzarella en pasta, en eindig met de kwetsbare producten zoals de rucola en verse kruiden. 

Inspiratie Pastasalade in pot Grand'Italia

Heb je ook zo'n leuke pastasalade in een pot gemaakt? Laat het ons weten en tag @granditalianl op Instagram! 

Beoordeel dit artikel