Tortellini met boter en salie

Tortellini con burro e salvia

(1582)

Burro e salvia: een begrip in de Italiaanse keuken. De verse salieblaadjes geven de pasta een heel eigen smaak. Daarbij heb je eigenlijk geen andere kruiden meer nodig. Hoe verser hoe lekkerder. Misschien een idee zelf salieplantjes te kweken?

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Gevulde pasta Tortellini ai Formaggi 440g Grand'Italia

    Tortellini ai Formaggi is een gevulde pasta, gemaakt van pastadeeg met vrije uitloopeieren en een vulling van Italiaanse kaas en ricotta.

Bereidingswijze Tortellini met boter en salie

  • Stap 1

    Kook de Tortellini volgens de aanwijzing op de verpakking.

  • Stap 2

    Smelt boter in een pan en leg de blaadjes salie erin als de boter vloeibaar is. Laat heel langzaam bakken en maal er naar smaak verse peper en zout overheen.

  • Stap 3

    Doe de uitgelekte Tortellini in de pan met de boter als de salieblaadjes licht knapperig zijn, en meng alles goed.

  • Stap 4

    Strooi de walnoten erover, rasp er de kaas overheen en serveer meteen.

Beoordeel dit recept