Tortellini in brodo rosso

Tortellini in brodo rosso

(1726)

Gevulde pasta in een rode bouillon. Volgens de traditie zou dat een vleesbouillon moeten zijn, maar laat een kippenbouillon nou zeker zo goed smaken! Gooi er wat ‘naveltjes van Venus’ in en je hebt een heerlijke (maaltijd)soep.

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

Bereidingswijze Tortellini in brodo rosso

  • Stap 1

    Snijd de groenten.

  • Stap 2

    Verhit de olie in een pan.

  • Stap 3

    Fruit de ui en knoflook in de pan voor 1 minuut en strooi de suiker erover. Laat het geheel op laag vuur karamelliseren (ongeveer 5 minuten). Roer regelmatig.

  • Stap 4

    Voeg de rode wijn, bouillon, wortel, prei, bleekselderij en de Tortellini toe en laat ± 15 minuten zachtjes koken tot de Tortellini al dente is.

  • Stap 5

    Verdeel de soep over 4 kommen en garneer met de Parmezaanse kaas en verse kruiden.

Beoordeel dit recept