Ingrediënten
-
Tagliatelle wordt gemaakt door vellen pasta op te rollen en in linten te snijden.
-
-
-
-
Pesto met zongedroogde tomaten.
-
Voedingswaarden
-
Energie
915kcal
-
Koolhydraten
75g
-
Eiwitten
45g
-
Vetten
47g
Bereidingswijze Tagliatelle con pesto rosso, pollo e rucola
-
Stap 1
Breng een pan water aan de kook en bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 2
Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan en bak de kipfilet lichtbruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout.
-
Stap 3
Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster de pijnboompitten lichtbruin. Doe ze op een bord.
-
Stap 4
Schep de pesto en daarna de kip door de pasta. Garneer de pasta met de pijnboompitten en rucola.