Tagliatelle con pesto rosso, pollo e rucola

Tagliatelle met rode pesto, kip en rucola

(1291)

Heb je wel eens rode pesto geprobeerd? Die is onder andere gemaakt van zongedroogde tomaten, pecorino en cashewnoten. Daar hoef je nog maar een paar ingrediënten aan toe te voegen voor een heerlijke pasta.

  • < 20
  • Gevogelte

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    915kcal

  • Koolhydraten

    75g

  • Eiwitten

    45g

  • Vetten

    47g

Bereidingswijze Tagliatelle con pesto rosso, pollo e rucola

  • Stap 1

    Breng een pan water aan de kook en bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan en bak de kipfilet lichtbruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout.

  • Stap 3

    Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster de pijnboompitten lichtbruin. Doe ze op een bord.

  • Stap 4

    Schep de pesto en daarna de kip door de pasta. Garneer de pasta met de pijnboompitten en rucola.

Tagliatelle con pesto rosso, pollo e rucola

Rucola heeft een wat nootachtige smaak en combineert goed met veel pastagerechten. Het zorgt voor een lekker knapperig accent.

Beoordeel dit recept